500 alumnes de Sant Cugat inicien una relació per carta amb companys de Malawi


  • Comparteix:

Alumnes de l'escola Collserola amb la seva carta per als companys de Malawi / Foto: Petits Músics del Món

Alumnes de l'escola Collserola amb la seva carta per als companys de Malawi / Foto: Petits Músics del Món

Els alumnes de les sis escoles i els dos instituts que participen als nous tallers 'Muliwanji, bon dia Malawi' han iniciat l'activitat 'Al meu amic / to my friend', un projecte amb el qual cada participant enviarà una carta personal a un company del centre Mlodza de Malawi. La iniciativa, que organitza l'ONG santcugatenca Petits Músics del Món, es complementa amb tallers sobre la cultura d'aquest país africà i culminarà amb la visita d'una desena de nens del centre a l'abril.

Els vuit centres de la ciutat que participen en els tallers i l'activitat espistolar són: Gerbert d'Orlhac, Pi d'en Xandri, Collserola, la Floresta, Turó de Can Mates, l'Olivera, Arnau Cadell i Angeleta Ferrer. Les cartes s'enviaran totes juntes a Àfrica al desembre, dirigides a l'escola de primària Mlodza del districte 23 de Lilongwe.

Els tallers escolars 'Muliwanji, bon dia Malawi' van arrencar a l'octubre i arribaran a més de 500 alumnes de la ciutat, que descobriran les tradicions i la cultura de Malawi.

A l'abril, un grup d'alumnes del Centre Crossroads Music visitaran Sant Cugat, on faran concerts i formació musical. Petits Músics del Món busca famílies disposades a acollir aquests nens durant la seva estada a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.