El film de terror 'Asmodexia' s'estrena avui als cinemes, però no a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels moments del llargmetratge

Un dels moments del llargmetratge

La pel·lícula de terror 'Asmodexia', del director santcugatenc Marc Carreté, s'estrena aquest divendres als cinemes, tot i que no es projectarà a Sant Cugat. El film ha estat present a 14 festivals internacionals, entre els quals el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges, i el Fantasporto, de Porto, un festival reputat del gènere fantàstic.

El film explica la història de l'eclesiàstic Eloy de Palma, que, acompanyat per la seva néta Alba, haurà d'alliberar del mal a persones que han estat posseïdes. Protagonitzada per Irene Montalà, Lluís Marco i Clàudia Pons, la pel·lícula es podrà veure als cinemes Girona i Maldà, de Barcelona. També s'exhibirà a Madrid i Valladolid.

La projecció d'aquest divendres als cinemes Girona tindrà la presència del director i alguns dels actors, que presentaran la pel·lícula i atendran les preguntes dels assistents.



'Asmodexia' serà distribuïda a l'Estat espanyol en DVD a partir del 7 de gener per la companyia La Aventura Audiovisual. El 28 de novembre, el film arribarà a plataformes de vídeo a la carta com iTunes i Yomvi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.