Els embolics i les trapelleries d''El Superbarber de Sevilla' visiten Sant Cugat


  • Comparteix:

'El Superbarber de Sevilla' visitarà Sant Cugat / Foto: Teatre-Auditori

'El Superbarber de Sevilla' visitarà Sant Cugat / Foto: Teatre-Auditori

Els embolics i les trapelleries d''El Superbarber de Sevilla' aterren aquest diumenge al Teatre-Auditori per mostrar als més petits que l'òpera també pot ser divertida. El muntatge, a càrrec de la companyia Tricicle, es representarà en doble sessió, a les dotze del migdia i a les sis de la tarda.

L'espectacle és una adaptació de l'òpera bufa de Rossini i explica la història d'un barber descarat i xerraire de Sevilla. La seva capacitat per posar-se on no el demanen i embolicar la troca el portarà a burlar la vigilància d'un home malcarat perquè el comte d'Almaviva i la seva enamorada es puguin trobar.

Coproduït pel Gran Teatre del Liceu i l'Institut Valencià de la Música, el muntatge s'adreça a nens i nens a partir de vuit anys. Les entrades tenen un preu de 13 euros o de 10 euros si s'utilitza el descompte TA! En família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.