Izah posa la seva veu en el nou disc de la Marató


  • Comparteix:

L'artista santcugatenca ha participat en el disc de la Marató d'enguany

L'artista santcugatenca ha participat en el disc de la Marató d'enguany

La cantant santcugatenca Izah participa en el disc de 'La Marató de TV3' d'enguany, dedicada a les malalties del cor. L'artista participa amb la cançó 'Mentre la guitarra plora amb mi' amb el músic Toni Xuclà i amb la banda Cordes del Món. La cançó és una versió d'un tema dels Beatles, escrit per George Harrison el 1968.

La cançó que interpreta Izah, considerada pels experts com 'la princesa del soul catalana', és plena de simbolisme. Parla sobre un cor que s'atura i de la necessitat de tenir algú al costat en els moments de solitud, dolor o tristesa.

Izah afirma sentir-se molt contenta d'haver participat en 'La Marató' d'aquest any, per poder ajudar les persones que tenen malalties del cor.

Izah

Estic contenta d'haver aportat la meva veu per a la gent que pateix malalties cardíaques.


El disc d'aquest any de 'La Marató' es posarà a la venda el 30 de novembre al preu de 10 euros, i només es podrà comprar aquest dia. Tot i això, també es podrà adquirir una versió digital per iTunes per 9,99 euros a partir d'aquest mateix dia, en què també es podrà adquirir els discos d'edicions passades per 4,99 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.