'Meu Jardim' endinsa els més petits en el món del teatre


Temes relacionats

El Més Petit de Tots serà a Sant Cugat amb 'Meu Jardim i 'Baboo Experience' ( 7/nov/14)


  • Comparteix:

La música, la interacció amb els infants i el joc de llums i de sons han estat els elements amb els quals l'espectacle 'Meu Jardim' ha captivat els més petits. El muntatge ha aterrat aquest dissabte en doble funció al Casal de Mira-sol dins el festival 'El més petit de tots', que pretén acostar el gust pel teatre als infants de menys de cinc anys.

Els infants d'un a tres anys han estat els protagonistes aquest dissabte al Casal de Mira-sol de la mà del grup de teatre brasiler Sobrevento. La companyia ha escenificat el muntatge 'Meu Jardim', basat en el text original de la belga d'origen iranià Madana Sadat.

L'obra presenta un viatger que decideix crear un jardí imaginari, i introdueix, així, elements com l'aigua, la terra, el sòl i alguns animals. El director i actor de Sobrevento, Luiz André Cherubini, ha explicat que l'espectacle busca interactuar amb el públic infantil.

Luiz André Cherubini

Estem molt contents d'estar aquí. Portem un espectacle no només per als infants, sinó fet amb els infants.


'Meu Jardim', que forma part de la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents, és el primer dels dos muntatges del festival 'El més petit de tots' que es representaran a Sant Cugat. El Teatre-Auditori acollirà aquest diumenge 'Baboo Experience'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.