Els Gausacs tanquen una temporada 'd'alts i baixos' amb dos castells de 8

El 3 de 8 dels Gausacs

Cultura

Publicat el 16/nov/14 per Anna González / Núria Juanico

Els Castellers de Sant Cugat han aconseguit aquest diumenge descarregar el 5 de 7 i el 3 de 8, així com carregar un 4 de 8 que ha caigut mentre el descarregaven. Amb aquesta actuació, els camises verdes han tancat una temporada 'd'alts i baixos' marcada, segons el cap de colla, per dues fites: la Festa Major i el Concurs de Castells de Tarragona. Els Gausacs han estat acompanyats a la plaça d'Octavià en la seva 19a Diada pels Castellers del Poble Sec i els Castellers de Badalona.


MIRA-HO A CUGAT TV

La 19a Diada Castellera ha servit per posar punt final a una temporada marcada pels castells de 8. De fet, els camises verdes han trepitjat la plaça d'Octavià disposats a portar-hi aquestes construccions i han culminat l'actuació amb el 4 de 8 carregat i el 3 de 8 descarregat. També han aconseguit descarregar el 5 de 7. Amb aquests castells, els Gausacs han tancat un any 'amb moments alegres i moments tristos', segons ha dit el cap de colla, Toni Castanyer, que ha destacat l'actuació de Festa Major i el Concurs de Castells de Tarragona com dues fites memorables de la temporada.

Toni Castanyer

Ha estat una temporada amb alts i baixos. Ens hem de quedar amb la feina global. Hi ha dues fites que no podem deixar de valorar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En l'actuació d'aquest diumenge, els Castellers del Poble Sec han descarregat el 2 de 7, el 4 de 8 i 3 de 7 aixecat per sota. Els Castellers de Badalona han descarregat el 4 de 7 amb agulla, el 7 de 7 i el 3 de 7 amb agulla. Per a les dues colles, la Diada era una jornada important, tal com han explicat els dos caps de colla, Cristian Romance i Carol Martín.

Caps de colla

Era una actuació molt important. Hem aconseguit portar el 7 de 7. / Veníem amb ganes de descarregar el 4 de 8 i ho hem aconseguit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El cap de colla dels Gausacs ha anunciat durant la Diada que deixa el càrrec per donar pas a noves generacions. Al gener se celebrarà una assemblea per escollir el relleu de Toni Castanyer.