Un total de 87 obres opten a la Tercera Edició del Premi Gabriel Ferrater de poesia


  • Comparteix:

Ferrater va morir un 27 d'abril.

Ferrater va morir un 27 d'abril.

Vuitanta-set obres opten al tercer Premi de Poesia de Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater. L'acte de lliurament del premi, que tindrà lloc el 27 d'abril coincidint amb l'aniversari de la seva mort, vol donar un especial protagonisme als estudiants dels instituts santcugatencs que participen en la categoria juvenil.

La sala Capitular del Claustre del Monestir acollirà el 27 d'abril, coincidint amb la data de la mort de Gabriel Ferrater, l'acte de lliurament del premi poètic. El periodista i escriptor Vicenç Villatoro presentarà l'acte. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, explica que els actors Jordi Bosch i Emma Vilarasau llegiran fragments d'obra dels guanyador.

Àngles Solé

Emma Vilarasau i Jordi Bosch llegiran fragments de l'obra guanyadora per conèixer l'autor


El premi de poesia a la memòria de Gabriel Ferrater té una dotació econòmica de 7.212 euros, la més ben dotada en llengua catalana, i Edicions 62 s'encarrega de publicar l'obra guanyadora. El jurat de l'edició d'enguany està format per Josep Maria Castellet, Jordi Cornudella, Francesc Garriga, Biel Mesquida i Dolors Oller.

Àngels Solé comenta que l'acte d'entrega del premi atorgarà protagonisme als estudiants dels instituts santcugatencs que han participat en la categoria juvenil per a joves poetes.

Àngels Solé

Donarem protagonisme a la categoria juvenil del premi


Yannick Garcia, el 2003, i Marc Romera, el 2002, van ser els guanyadors de les dues edicions anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.