Izah i Urban Lights cantaran per l'escolarització infantil a Santo Domingo


  • Comparteix:

La cantant santcugatenca Izah / Foto: Izah

La cantant santcugatenca Izah / Foto: Izah

Els santcugatencs Izah i Urban Lights cantaran per impulsar l'escolarització infantil a barris marginals de Santo Domingo, a la República Dominicana, en un concert benèfic dimarts de la setmana vinent. La iniciativa, organitzada per la Fundació Codespa, tindrà lloc a l'església de Sant Felip Neri de Barcelona a dos quarts de nou del vespre.

Izah pujarà a l'escenari acompanyada de Manel Fortià al baix i Toni Saigi al teclat per interpretar els temes del seu darrer EP, 'IzahBlues', que està protagonitzat pel jazz i el soul. Tot i això, la cantant també estrenarà dues cançons de gòspel, tal com ha avançat ella mateixa a Cugat.cat.

Izah

Estaré amb Manel Fortià al contrabaix i Toni Saigi al teclat. A banda del repertori habitual en aquest format, farem dos temes nous amb esperit gòspel.


Urban Lights també participarà al concert amb els temes del seu segon àlbum, 'Megafauna', que oferirà en format acústic.

Les entrades tenen un preu d'entre 20 i 40 euros i es destinaran al projecte 'Escolarització infantil en barris marginals de Santo Domingo', a la República Dominicana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.