La santcugatenca Letícia Martín debuta en solitari amb un EP


  • Comparteix:

La santcugatenca Letícia Martín presenta avui el seu primer EP en solitari / Foto: Lulamae Blue

La santcugatenca Letícia Martín presenta avui el seu primer EP en solitari / Foto: Lulamae Blue

Lulamae Blue, el projecte musical de la santcugatenca Letícia Martín, publica aquest divendres el seu primer EP, 'Un tast'. L'àlbum inclou sis temes cantants en castellà, català i portuguès que es caracteritzen per l'estil pop en format acústic.

Lulamae Blue és un projecte que va néixer aquest 2014, després de la separació del grup Blue Velvet, d'on formava part Letícia Martín. Dilluns de la setmana passada, la cantant va presentar un vídeo promocional en què mostrava el procés de gravació de l'EP. Ara, publica el seu primer treball en solitari, que s'anomena 'Un tast'. L'àlbum inclou sis temes que combinen els sons pop i acústic, segons Martín.

Leticia Martin

Jo sóc Lulamae Blue, són les meves cançons, les meves composicions. No és un projecte que defenso sola. Són cançons de pop acústic o pop autor.


Durant la gravació dels sis temes i als escenaris, la cantant està acompanyada per Eduard Balaguer a la bateria i Alejandro Tamayo al contrabaix i baix. La cantant també ha destacat que espera que el públic rebi amb bons ulls aquest nou projecte i poder fer molts concerts durant l'any vinent. La presentació del treball tindrà lloc aquest divendres a les deu de la nit al carrer de l'Aviació, número 5, de Barcelona.

'Un tast' es pot escoltar de forma gratuïta a través de la plataforma Spotify. Martín ha aclarit que aquesta opció estarà disponible durant un temps limitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.