Llums, sons i colors fan ballar els més petits amb 'Baboo Experience'


Temes relacionats

'Meu Jardim' endinsa els més petits en el món del teatre (16/nov/14)


  • Comparteix:

Llums, sons i colors han fet ballar els més petits a l'escenari del Teatre-Auditori, que s'ha convertit en una discoteca amb l'espectacle 'Baboo Experience' de la companyia Imaginart. El públic ha mogut l'esquelet al ritme de cançons com 'Happy', de Pharrell Williams, i 'Bailando', d'Alaska y Los Pegamoides, en una experiència sonora però també visual gràcies a les projeccions zenitals del muntatge.

En un escenari amb coixins, 'Baboo Experience' ha tret a la pista els nens i les nenes que de seguida s'han animat a ballar. La música, punxada per un discjòquei, i les projeccions, a càrrec d'un 'visualjockey', han anat variant en funció de l'estat d'ànim del públic. D'aquesta manera, cada sessió de l'espectacle és única, ja que els estímuls visuals i sonors s'adapten a la resposta dels infants. Tot i això, 'Baboo Experience' defuig les cançons específicament infantils, tal com ha explicat la ballarina d'Imaginart Iera Delp.

Iera Delp

No són músiques destinades a nens, però sí adequades a ells. S'intenta fugir una mica dels tòpics. Un adult s'ho podria passar bomba també.


Un dels reptes d'aquest muntatge, que s'adreça a infants d'entre 18 mesos i cinc anys, és aconseguir la interacció amb el públic. Així, l'espectacle pretén apropar les arts escèniques als més petits d'una forma activa i despertar-los la passió per la dansa i el teatre des de les primeres edats.

Iera Delp

Si ja des de petits entrem a l'escenari, juguem amb els elements i som els protagonistes, ja vius el teatre d'una altra manera.


'Baboo Experience' forma part de la programació del festival 'El Més Petit de Tots', que també va ser present a Sant Cugat amb el muntatge 'Meu Jardim' al Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.