El Mini-saló de l'ensenyament assessorarà els alumnes de 4t. d'ESO a l'hora de triar batxillerat


  • Comparteix:

Uns 350 joves van passar per l'edició de l'any passat.

Uns 350 joves van passar per l'edició de l'any passat.

Orientar als alumnes de quart d'ESO a l'hora de triar l'itinerari del batxillerat i donar informació als pares sobre les línies curriculars de cada centre educatiu. Aquests són els objectius del mini-saló de l'ensenyament que l'Ajuntament organitza, un any més, entre el 19 i el 30 d'abril a la Casa de Cultura.

L'èxit de les anteriors edicions ha portat a l'Ajuntament a organitzar, de nou, el Mini-saló de l'ensenyament amb l'objectiu de convertir-lo en un instrument transversal que sigui útil als joves que acaben l'Ensenyament Secundari Obligatori i també als seus pares.

Conèixer les línies pedagògiques i els continguts de les matèries, en el cas dels pares, i saber quins itineraris es poden fer al batxillerat, en el cas dels alumnes, són algunes de les possibilitats que ofereix el mini-saló. Ho explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Àngels Solé

El mini-saló inclou des de materials didàctics que expliquen les línies curriculars fins a xerrades per orientar els alumnes a l'hora de triar batxillerat


L'edició d'enguany del Mini-saló de l'ensenyament obrirà les portes a la Casa de Cultura el dia 19 d'abril, i s'allargarà fins a final de mes. Els matins estaran dedicats a les visites organitzades per les escoles, mentre que les tardes es destinaran, principalment, a visites obertes. Paral·lelament es faran xerrades als instituts per assessorar els alumnes sobre el ventall de possibilitats entre els itineraris de Batxillerat i l'accés a les carreres universitàries així com els plans d'estudis de les diferents llicenciatures i diplomatures i dels cicles formatius



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.