Judith Colell, Emma Vilarasau i Sílvia Munt, premiades al Zoom d'Igualada


Temes relacionats

Acaba el rodatge de 'L'últim ball de Carmen Amaya', de Judith Colell (12/des/13)


  • Comparteix:

Un moment d''El Cafè de la Marina' / Foto: Festival Zoom

Un moment d''El Cafè de la Marina' / Foto: Festival Zoom

Les santcugatenques Judith Colell i Emma Vilarasau i la valldoreixenca Sílvia Munt han estat guardonades aquest dissabte al Festival Zoom - Ficció Internacional d'Igualada. 'L'últim ball de Carmen Amaya', dirigida per Judih Colell, ha rebut el Premi DO Catalunya, mentre que 'El Cafè de la Marina', sota la batuta de Sílvia Munt, ha estat reconeguda amb el guardó a millor direcció. L'actriu Emma Vilarasau s'ha endut un dels Premis d'Honor del festival.

El film de la cineasta Judith Colell narra la història d'una prestigiosa ballarina que s'enfronta al repte més gran de la seva vida: interpretar Carmen Amaya. Protagonitzada per Nora Navas i Amara Carmona, la pel·lícula reflexiona sobre el coratge, l'esforç i el sacrifici que envolta el món del flamenc. Es tracta d'un film per a televisió produït per Batabat, Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola. 'L'últim ball de Carmen Amaya' va estrenar-se en el marc del centenari del naixement de la 'bailaora'.

De la seva banda, l'actriu i directora Sílvia Munt ha estat guardonada per 'El Cafè de la Marina', l'adaptació televisiva del llibre homònim de Josep Maria de Sagarra. El film narra la història d'una noia que ha estat abandonada pel seu amant i que decideix avortar. Es tracta d'una coproducció d'Oberón Cinematogràfica, Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola.

Finalment, l'actriu Emma Vilarasau s'ha endut un dels Premis d'Honor del festival, que també ha reconegut Manel Fuentes i GestMusic amb aquest guardó. El Festival Zoom - Ficció Internacional d'Igualada, que enguany celebra la seva 12a edició, és l'únic certamen de ficció televisiva de l'Estat espanyol. Aquest any, per primera vegada, ha ampliat la secció oficial a concurs a àmbit internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.