Valldoreix és un dels escenaris de la pel·lícula 'Rastres de sàndal'


  • Comparteix:

Valldoreix és un dels escenaris del film 'Rastres de sàndal', que s'ha estrenat aquest divendres i que està protagonitzat per Aina Clotet i Nandita Das. La pel·lícula és una adaptació de la novel·la homònima d'Asha Miró i narra la història de dues germanes de l'Índia que són separades durant la infantesa.

Una casa de Valldoreix ha acollit el rodatge de 'Rastres de sàndal', que està dirigida per Maria Ripoll. La pel·lícula gira al voltant de la Mina (Nandita Das) i la Paula (Aina Clotet), dues germanes que van ser separades a la força. Anys més tard, la primera emprendrà un viatge per trobar la seva germana, que viu a Barcelona i ha esborrat tot el seu passat.

La directora del film, Maria Ripoll, ha explicat a Cugat.cat que van escollir Valldoreix perquè encaixava amb les característiques que buscaven. Així, van decidir ubicar-hi allà la casa dels pares de la Paula.

Maria Ripoll

Vam trobar una casa a Valldoreix que ens agradava molt. Vam decidir que seria la localització dels pares de la Paula, que és un dels personatges de la pel·lícula.


El film està rodat en anglès i en català i és una producció de Pontas Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.