Els Museus de Sant Cugat celebren el Nadal amb una vintena d'activitats


  • Comparteix:

Els Museus ofereixen un programa de Nadal / Foto: Localpres

Els Museus ofereixen un programa de Nadal / Foto: Localpres

Els Museus de Sant Cugat ofereixen una vintena de propostes emmarcades en el programa d'activitats d'aquest Nadal. Fins al 4 de gener s'han organitzat visites guiades, tallers i activitats per al públic familiar. Algunes d'aquestes propostes són gratuïtes, les que no, tenen un preu de dos euros per infant i els adults acompanyants tenen l'entrada lliure.

El programa ha arrencat aquest dissabte i ofereix visites guiades als museus del Monestir, del Tapís Contemporani i al Celler Modernista, les tres seus dels Museus de Sant Cugat. La 9a edició d'aquest programa també inclou tallers dinàmics per als més petits, visites a exposicions i una gimcana infantil.

El director dels Museus de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat que l'objectiu és acostar les famílies a aquests equipaments a través de la temàtica de les propostes i del preu.

Lluís Campins

La idea és fer el màxim d'accessible les activitats, tant per temàtica com per preu. Els infants paguen dos euros i per als adults acompanyants és lliure.


Els escenaris d'aquesta iniciativa són el Museu del Monestir, el Museu del Tapís Contemporani Sant Cugat - Casa Aymat i el Celler Modernista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.