La Biblioteca del Mil·lenari organitza un taller infantil d'ombres xineses per Sant Jordi


  • Comparteix:

Aquests activitats s'emmarca en el Dia de Sant Jordi.

Aquests activitats s'emmarca en el Dia de Sant Jordi.

Ja estan obertes les inscripcions pel taller infantil d'ombres xineses que s'organitzarà a la Biblioteca del Mil·lenari dins de la programació d'activitats de Sant Jordi. Els menuts hauran de confeccionar amb cartolines negres les figures del mític cavaller i del drac, que després es convertiran en titelles mòbils per projectar-les sobre una tela.

Si en anys anteriors els tallers havien ensenyat als més petits a fer punts de llibre o ninots, aquest any la biblioteca municipal proposa, com a activitat de Sant Jordi, un taller per elaborar titelles amb la tècnica mil·lenària de les ombres xineses. L'activitat es farà el dia 21 d'abril a les 6 de la tarda, i anirà a càrrec de Susanna Is. Des de la Biblioteca del Mil·lenari, Alba Lladós ens explica en què consistirà l'activitat.

Alba Lladós

Els nens hauran de retallar una cartolina negra i construir la titella. És una activitat molt senzilla.


Ja s'han començat a inscriure els primers participants per aquesta activitat, que té un màxim de 15 places. Els organitzadors del taller recomanen que hi participin nens i nenes a partir dels 6 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.