Èxit del nou taller de ceràmica per a nens de Pou d'Art


  • Comparteix:

El taller d'expressió plàstica és ja un clàssic de Pou d'Art

El taller d'expressió plàstica és ja un clàssic de Pou d'Art

La bona acollida que ha tingut aquesta Setmana Santa el taller de ceràmica per a nens ha portat a la galeria Pou d'Art a programar aquesta proposta també per als mesos d'estiu. La iniciativa ha despertat un gran interès entre la canalla, que durant 4 dies ha pogut aprendre les tècniques bàsiques per fer anar el torn i crear peces de ceràmica.

Aquesta ha estat la primera vegada que la galeria Pou d'Art programa entre els seus tallers una classe de ceràmica per a nens i nenes, i la iniciativa ha estat tot un èxit.

Les 8 places disponibles per aquest taller han quedat ràpidament cobertes i han permès a un grup de nens i nenes d'entre 8 i 14 anys aprendre les tècniques bàsiques de la ceràmica. Així ho ha explicat la propietària de Pou d'Art, Maria Fabre.

Maria Fabre

És la primera vegada que fem aquest taller i està tenint molt èxit. Els nens han pogut aprendre diferents tècniques de ceràmica i també a fer anar el torn.


Aquesta bona acollida ha portat a Fabre a incloure aquest taller en la programació que ja està preparant per a l'estiu. Segons ha explicat, l'objectiu és oferir cursos a partir de 10 anys, on puguin haver-hi des de nois més joves fins a adults que també hi estiguin interessats.

Maria Fabre

La resposta està sent molt positiva. Ara estic preparant els talklers d'estiu i he inclòs la ceràmica. Fins i tot tenim un espai habilitat com a taller de ceràmica exclusivament.


D'altra banda, aquesta Setmana Santa no ha faltat el taller d'expressió plàstica, un clàssic de la galeria, dirigit a canalla a partir de 4 anys.

Ja per l'estiu, a banda de la possibilitat de fer ceràmica, continuarà l'oferta habitual d'expressió plàstica per als més petits, i els tallers d dibuix i pintura per adults. Les inscripcions per aquestes propostes podran fer-se a partir del dia 3 de maig a la mateixa galeria Pou d'Art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.