La Sala Rusiñol inaugura avui la primera subhasta solidària

Peça de Lluís Roura, que participa en la proposta / Foto: Lluís Roura

Cultura

Publicat el 12/des/14 per Laia Soriano

La Sala Rusiñol inaugura aquest divendres la seva primera subhasta benèfica sota el títol 'Mostra de pintura en petit format', que destinarà els seus beneficis a Càritas Sant Cugat. La subhasta, que consta d'un lot de vuit obres de diferents artistes que les pintaran en directe, començarà a dos quarts de vuit del vespre.

L'exposició de Nadal de la Sala Rusiñol es fa enguany per primera vegada en forma de subhasta solidària per destinar els beneficis a Càritas Sant Cugat. Abel Florido, Eva Navarro, Lluís Roura, Pablo Maeso, Piotr Perski, Quim Domene, Toni Becerra i Vall Karsunke són els artistes escollits per mostrar les seves creacions des d'aquest divendres i fins el 7 de gener a la galeria santcugatenca.

Cada artista exposarà quatre obres i les vuit que se subhastaran aquest divendres tenen la característica que, a excepció d'Eva Navarro que no podrà assistir, es pintaran en directe, el que suposa un repte per als pintors, com ha destacat el responsable de la Sala Rusiñol, Ignasi Cabanas, al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat.

Ignasi Cabanas

Aquestes vuit creacions estaran en blanc en el moment de començar i tots els que estiguin presents podran veure com fa el procés cada pintor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els beneficis de la subhasta aniran destinats a les beques talleret de Càritas Sant Cugat. El talleret és un espai d'acollida adreçat a dones amb dificultats en l'àmbit social, econòmic i personal, i que no poden incorporar-se al mercat laboral.