Els Amics de les Arts reuneixen els seus amics en un concert per l'esperança


  • Comparteix:

Els Amics de les Arts i The Mamzelles en un moment de l'espectacle

Els Amics de les Arts i The Mamzelles en un moment de l'espectacle

Els Amics de les Arts han fet embogir aquest dijous el públic del Teatre-Auditori en un concert per l'esperança. Acompanyats dels seus amics Joan Dausà, Blaumut, Els Catarres, CyBee, The Mamzelles i Roger Mas, el quartet musical ha convertit la solidaritat en una festa on tothom hi ha tingut cabuda. Una vetllada solidària que ha recaptat fons per a la recerca contra les malalties infantils de la Fundació Albert Bosch en col·laboració amb l'Hospital Vall d'Hebron.



No és fàcil convertir la tercera edició d'un concert solidari en un espectacle únic i irrepetible, però Els Amics de les Arts ho han fet realitat aquest dijous al Teatre-Auditori. Per tercer any consecutiu la formació ha organitzat una festa benèfica a l'equipament municipal que ha comptat amb uns convidats de luxe: els seus amics. Companys de professió com Joan Dausà, Blaumut, Els Catarres, CyBee, The Mamzelles i Roger Mas, que no han volgut faltar a la cita solidària d'un dels grups més arrelats del panorama musical català.

Una tercera edició que, com ha remarcat el membre d'Els Amics de les Arts Joan Enric Barceló, manté la mateixa essència de sempre: passar-ho bé sent solidaris.

Joan Enric Barceló

L'essència és la mateixa, perquè és passar-ho bé durant una nit amb col·laboradors amics nostres i amb finalitats benèfiques.


A diferència de l'edició passada, en la qual la recaptació del concert es va destinar a quatre causes solidàries diferents, enguany els donatius s'han destinat íntegrament a la Fundació A.Bosch. L'entitat, nascuda el 2004 a Olot en memòria d'Albert Bosch Sala, promou la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils. La presidenta de la fundació, Anna Bosch, explica que l'entitat treballa colze a colze amb l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Anna Bosch

La Fundació A.Bosch destinarà la recaptació d'aquesta nit a la Fundació Vall d'Hebron de Barcelona, especialment a l'àrea d'investigació de càncer infantil.


Així com els amics, el repertori musical i l'entitat beneficiada d'aquest concert solidari han canviat enguany, hi ha una cosa que s'ha mantingut intacta: l'equipament. Els Amics de les Arts han escollit una vegada més el Teatre-Auditori com a escenari de la seva cita més solidària, un teatre amb el qual guarden una estreta relació i que consideren de 'primera divisió'.

Joan Enric Barceló

És un luxe poder actuar al Teatre-Auditori. Està molt ben equipat, necessitàvem un lloc de primera divisió i Sant Cugat ho és.


Els èxits de sempre, com 'Jean-Luc' i '4-3-3', han compartit escenari aquest dijous amb temes de l'últim disc dels Amics, com 'Ja no ens passa' i 'Preferiria no fer-ho', i amb cançons de Joan Dausà, Blaumut i Roger Mas. Ha estat un intercanvi de temes i intèrprets que ha convençut a un públic entregat i solidari en un concert per l'esperança.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.