El Ballet Rus Barcelona portarà al Teatre-Auditori 'El Trencanous'


  • Comparteix:

Fragament del cartell / Foto: Ballet Rus Barcelona

Fragament del cartell / Foto: Ballet Rus Barcelona

El Ballet Rus Barcelona pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori amb 'El Trencanous', que la companyia porta per primera vegada a Catalunya. Amb més de 70 ballarins, el Ballet Rus Barcelona oferirà dues funcions, el 3 i 4 de gener, a les set del vespre.

Després de diverses audicions arreu d'Europa, Rússia i els Estats Units, el Ballet Rus Barcelona ha seleccionat els millors ballarins i estudiants professionals de dansa per a aquesta producció. Maria Baranova i Sergei Papov, primers ballarins del Ballet Nacional de l'Òpera de Finlàndia, diverses estrelles del Teatre Mariinsky, ballarins del Ballet de Sant Petersburg i dels millors conservatoris i escoles del món, entre d'altres, seran els responsables del pas del 'Trencanous' pel Teatre-Auditori.

De fet, és la primera vegada que el Ballet Rus Barcelona representa 'El Trencanous' a Catalunya i ho fa amb dues funcions. El muntatge, que té decorat i vestuari fabricat a Sant Petersburg, manté majoritàriament la coreografia original de Vainonen. El ballet està basat en un conte de fades de Hoffman, 'El trencanous i el rei dels ratolins', i és una de les coreografies més populars especialment en dates nadalenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.