L'Espai Jove obre les inscripcions del tercer trimestre amb més cursos i places

Cultura

Publicat el 8/abr/04 per Silvia Gonzalez

L'Espai Jove de la Casa de Cultura obre, fins el dia 16 d'abril, el termini d'inscripcions pels cursos del tercer trimestre, doblant el nombre de places de capoeira i fotografia. De cara al juliol, l'espai ha pensat obrir cursos per a nens menors de 14 anys i incorporar noves propostes com cursets de disc-jockey, còmic i teatre.

Dansa africana, flamenc, bateria i baix, són algunes de les propostes que ofereix l'Espai Jove. Maria Fernández, coordinadora de la iniciativa, ha informat que ja no queden places pel curs de guitarra, a diferència del flamenc i el grafit que costen més d'arrencar.

Quan els cursets encaren la seva recta final, els organitzadors fan una valoració molt positiva del curs sobretot dels grups de dansa del ventre i fotografia, que han doblat el nombre de places. María Fernández és la coordinadora de l'Espai Jove:

María Fernández

El flamenc costa d'arrencar-lo


Nois i noies, de 14 a 28 anys, estan inscrits a l'Espai Jove que, actualment, oferta 132 places. Les noies predominen als grups de dansa, a excepció de la capoeira que ha despertat un gran interés entre el sector masculí.

De cara a l'estiu, els responsables ja estan pensant en introduïr noves propostes com el còmic i el teatre, enfocades sobre tot a un públic menor de 14 anys. María Fernández:

María Fernández

Les mares ens demanaven iniciatives per nens més petits


Les inscripcions per a l'Espai Jove es poden fer fins el dia 16 a la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre.