El Festival Petits Camaleons opta avui a un dels premis ARC


  • Comparteix:

Un dels concerts del festival

Un dels concerts del festival

El festival Petits Camaleons, que se celebra a la ciutat, opta aquest dilluns a un dels Premis ARC de la Indústria Musical 2014. En concret està nominat en la categoria de millor cicle de música o festival que atorga l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers. El festival competeix amb Barnasants, Cruïlla Bcn i el Festival de Guitarra.



La 12a edició dels Premis ARC distingirà els millors directes dels artistes catalans del darrer any. Gires en auditoris, en festes majors, en festivals o en sales de concerts són algunes de les categories d'aquests guardons, que també es fixen en les millors sales de concerts, programacions musicals, programacions de festes majors, i reconeixen un artista revelació. En total, enguany es lliuraran 16 premis, dos més que el 2013, en incorporar les categories de millor gira per a públic familiar o infantil i la millor gira per festivals.

Els guardons es faran públics i es lliuraran aquest dilluns a partir de les vuit del vespre a la Sala Barts, en una gala que estarà conduïda i presentada pel periodista i director del programa 'Ànima' de Canal33, Toni Puntí, i la presentadora Júlia Bertran. Al llarg de la nit, hi haurà actuacions d'algunes de les formacions més destacades de la temporada passada, com Joan Dausà, Els Amics de les Arts, Love of Lesbian i Oques Grasses, que actuaran acompanyats del Muchacho (La Troba Kung-Fú, Los Sobrinos).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.