L'esperit nadalenc impregna la Casa de Cultura amb 'Nadal a casa'


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

La tradició ha impregnat aquest dissabte la Casa de Cultura amb la representació de 'Nadal a casa', un muntatge basat en el 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra. Les cançons interpretades pel Cor infantil Fusió i els versos recitats pel Grup Coral han encomanat l'esperit nadalenc en un espectacle que ha combinat música i poesia per donar la benvinguda a les festes.

La sala d'actes de la Casa de Cultura ha quedat petita en la 6a edició de 'Nadal a casa'. Més d'un centenar de persones ha assistit a la representació, que ha arrencat amb l'actuació del Cor infantil Fusió. Una quinzena de nens i nenes han pujat a dalt de l'escenari per interpretar les nadales més tradicionals, que han donat pas a la lectura dramatitzada del Grup Coral.

D'aquesta manera, el muntatge dirigit per Salvador Fité ha creat una polifonia de veus per donar a conèixer els versos de Sagarra, tal com ha explicat el mateix director.

Salvador Fité

Amb el cor i els actors, he aprofitat per donar una mena de polifonia, com si fos un concert vocal, però amb versos del Sagarra.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a l'espectacle, que està organitzat per Òmnium Cultural. Una vegada acabada la funció, el públic ha pogut fer una donació a Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.