Empremta santcugatenca entre els candidats als Premis Gaudí


Temes relacionats

Marc Carreté estrena el film 'Asmodexia' a Brussel·les ( 3/abr/14)

Acaba el rodatge de 'L'últim ball de Carmen Amaya', de Judith Colell (12/des/13)


  • Comparteix:

Imatge del cartell dels premis / Foto: Acadèmia del Cinema Català

Imatge del cartell dels premis / Foto: Acadèmia del Cinema Català

Les pel·lícules 'Asmodexia' i 'L'últim ball de Carmen Amaya', dels santcugatencs Marc Carreté i Judith Colell respectivament, opten als Premis Gaudí. També són candidates als guardons el documental 'Glance Up', protagonitzat pel santcugatenc Joan Pahisa, i els films 'Born', 'La fossa' i 'Stella Candente', amb els santcugatencs Mercè Arànega, Emma Vilarasau i Francesc Orella respectivament. La gala dels Premis Gaudí tindrà lloc l'1 de febrer.

La 7a edició dels Premis Gaudí tenen empremta santcugatenca. El film 'Asmodexia', l'opera prima del director santcugatenc Marc Carreté, és candidat en la categoria de pel·lícules en llengua no catalana. Protagonitzat per Irene Montalà, Lluís Marco i Clàudia Pons, el llargmetratge explica la història del pastor Eloy de Palma, que, acompanyat per la seva néta Alba, haurà d'alliberar del mal a persones posseïdes.

El film 'L'últim ball de Carmen Amaya', dirigit per la santcugantenca Judith Colell, és candidat en la categoria de pel·lícules per a televisió. El llargmetratge narra la història d'una prestigiosa ballarina que s'enfronta al repte més gran de la seva vida: interpretar Carmen Amaya. Protagonitzada per Nora Navas i Amara Carmona, la pel·lícula reflexiona sobre el coratge, l'esforç i el sacrifici que envolta el món del flamenc.

En la categoria de documental, és candidat el llargmetratge 'Glance Up', protagonitzat per l'esportista santcugatenc Joan Pahisa. El documental explica la participació de Pahisa als Jocs Mundials per a Persones amb Talla Baixa.

A més, la interpretació santcugatenca també és present als guardons. Les pel·lícules 'Born', amb Mercè Arànega, 'La fossa', amb Emma Vilarasau, i 'Stella Candente', amb Francesc Orella, són candidates en la categoria de pel·lícules en llengua catalana.

La primera ronda de votacions ja està oberta i posarà punt final diumenge de la setmana vinent. El 30 de desembre es faran públiques les pel·lícules nominades per a cada categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.