Versions de rock i la mostra 'Mary Poppins meets Julie Andrews, a El Siglo


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'El Siglo

Imatge d'arxiu d'El Siglo

La programació d'El Siglo d'aquest dissabte proposa un concert de versions de rock amb Rocco y sus Hermanos al Cafè Belgrado i la inauguració de l'exposició 'Mary Poppins meets Julie Andrews' a La Puntual. El concert començarà a mitjanit i és gratuït. L'exposició recull l'obra de 10 joves il·lustradors i posa de manifest la relació entre el dibuix i la realitat. També estava previst l'espectacle de titelles 'Ton i Guida a la caseta de sucre', però s'ha suspès

A dos quarts d'una del migdia s'inaugurarà, a La Puntual, l'exposició 'Mary Poppins meets Julie Andrews', amb obres de Marc Brocal, Pau Gasol, Hanako Mimiko, Elisa Munsó, Mònica Solsona, Bernat Solsona, Una mesa camilla, Xènia Pla, Maria Velat i Alba Vilardebó. La mostra es pot veure fins l'11 de gener.

A partir de mitjanit, Rocco y sus Hermanos oferiran un concert amb versions de grups com Franz Ferdinand, U2, Police, Jamiroquai al Cafè Belgrado.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.