El Teatre-Auditori es rendeix a l'amor materno-filial d'Echanove i Galiana


  • Comparteix:

Echanove i Galiana en un moment de l'espectacle

Echanove i Galiana en un moment de l'espectacle

Juan Echanove i María Galiana han pujat aquest dissabte a l'escenari del Teatre-Auditori per defensar una de les veritats més punyents de la vida: que l'amor entre una mare i un fill supera qualsevol tipus de barrera. En to de comèdia, però amb pinzellades de drama, el muntatge 'Conversaciones con mamá' ha convertit el quotidià en transcendent, convencent el públic santcugatenc.



'No pots anar tot el temps per la vida sense mullar-te'. Aquesta és una de les càpsules de saviesa que ha regalat aquest dissabte la mare de 'Conversaciones con mamá' al públic del Teatre-Auditori.

La història, creada pel traspassat Santiago Carlos Oves i versionada amb enginy per Jordi Galceran, se centra en les converses que una mare octogenària i el seu fill mantenen a la taula de la cuina. Converses que parteixen del més quotidià, la crisi econòmica, els problemes de parella i la dificultat de comunicació amb els fills; per arribar al més transcendent.

L'actor Juan Echanove, director del muntatge, ha donat vida a en Jaime, un home de mitjana edat que veu com la crisi econòmica desmunta mica en mica el seu univers i que es veu amb la necessitat de demanar a la seva mare que vengui el seu pis per poder mantenir el seu ritme de vida.

Echanove ha compartit escenari amb María Galiana, que s'ha posat a la pell d'una dona senzilla, sàvia i optimista que, tot i que el seu fill fa més de 25 anys que viu fora de casa, segueix cuinant cada nit per a dues persones per si de cas. Una dona de 82 anys amb un 'nòvio' argentí 'anarco-jubilat' que, carregada d'ironia, espanta els fantasmes del fill fent-lo tocar de peus a terra.

Humor i drama s'han anat donant la mà durant la prop d'hora i mitja que ha durat el muntatge. Una combinació que ha convençut el públic santcugatenc.

Públic

Un espectacle fantàstic, una gran interpretació i un text magistral. / M'ha emocionat molt la relació entre la mare i el fill. / És una peça molt emocional que té uns gags còmics molt bons.


'Els problemes econòmics són només problemes econòmics. Sempre que plou, acaba sortint el sol', diu en un moment de l'obra María Galiana. 'Conversaciones con mamá' és una historia optimista i agredolça, basada en una de les veritats innegables de la vida: l'amor entre un fill i una mare és un dels llaços més forts que existeixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.