L'Aula de So fa vives les nadales al carrer al barri de Sant Francesc i el Monestir


Temes relacionats

Les nadales al carrer arriben avui al barri de Sant Francesc i del Monestir (22/des/14)

El Cor Infantil d'Aula de So omple de nadales Cugat.cat (20/des/13)


  • Comparteix:

L'Aula de So ha envaït els carrers amb nadales un any més

L'Aula de So ha envaït els carrers amb nadales un any més

Una vuitantena de cantaires de l'Aula de So han recorregut aquest dilluns a la tarda el barri de Sant Francesc i el Monestir cantant nadales davant de diferents comerços de la zona. Els cantaires han fet viva la música al carrer i han felicitat les festes amb cançons tan tradicionals com 'El noi de la mare', 'El dimoni escuat' i 'El burrito sabanero'.

L'Aula de So va posar en marxa les nadales als carrers de Sant Cugat fa 25 anys, que s'han mantingut ininterrompudament, i enguany han volgut centrar la seva activitat al barri de Sant Francesc i el Monestir, emplaçament de la seva seu.

Els cantaires, d'entre quatre i 18 anys i acompanyats per un grup de músics, han sortit de la plaça del Monestir i han recorregut comerços de l'avinguda de Cerdanyola fins arribar a la plaça d'en Coll per felicitar les festes a tothom que s'acostava a escoltar-los.

Cantaires

El resultat està sent molt positiu perquè ens està seguint molta gent que no és de l'escola. / Ho fem per fer feliç a la gent. / Cantem nadales per fer ambient de Nadal i compartir la il·lusió amb la gent del poble.


Un seguici d'unes 80 persones entre familiars dels cantaires i curiosos que s'acostaven en sentir les cançons han acompanyat els diferents cors de l'Aula de So i han destacat la importància de fer 'barri' i 'poble' que hi ha darrere d'aquesta iniciativa.

Públic

Em sembla perfecta aquesta iniciativa perquè fa poble i sobretot pels nens. / Ens ajuda a tots a celebrar el Nadal i fa barri. / Està molt bé perquè la gent es va unint i cantant amb ells.


El repertori ha inclòs també 'Sant Josep fa bugada', 'Go Tell It On The Mountain', 'El petit vailet' i 'El desmebre congelat'. El seguici ha acabat el recorregut a la plaça d'en Coll amb una xocolatada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.