L'AEU celebra el Nadal amb un concert a ritme de 'swing'

L'Orquestra Moderna Fusió ha ofert un repertori ple de 'swing'

Cultura

Publicat el 22/des/14 per Núria Juanico

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) ha celebrat aquest dilluns les festes nadalenques amb un concert carregat de 'swing'. L'acte, a càrrec de l'Orquestra Moderna Fusió, ha servit per tancar el primer trimestre de l'AEU i per reunir socis i amics al Teatre-Auditori.

Temes com 'Over the rainbow', 'And All That Jazz' i 'In The Mood', entre d'altres, han encomanat l'esperit nadalenc als membres de l'AEU. El concert, dirigit per Enric Mestre, també ha inclòs danses de 17 ballarines i la interpretació de tres cantants. D'aquesta manera, l'entitat ha recuperat el concert de Nadal després de dos anys sense celebrar-lo. La cita ha servit per posar punt final al primer trimestre d'activitats i per aplegar els socis de l'entitat, que han aprofitat l'ocasió per desitjar-se bon any nou, tal com ha explicat el vicepresident de l'AEU, Antoni Aguilera.

Antoni Aguilera

La idea és que ens reunim amb els socis i poder-nos desitjar bon any i bones festes de Nadal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Més de 300 persones han assistit al concert, que també ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer.