Quatre estrenes omplen les cartelleres de cinema de Sant Cugat


  • Comparteix:

'Invencible' és un drama èpic dirigit per l'oscaritzada Angelina Jolie

'Invencible' és un drama èpic dirigit per l'oscaritzada Angelina Jolie

La pel·lícula 'Invencible', dirigida per Angelina Jolie, és l'estrena de la setmana a les sales de cinema santcugatenques. Cinesa la projecta en versió original, 'Unbroken' amb el seu títol en anglès, i Yelmo ofereix la versió doblada al castellà. A més, Yelmo també estrena 'Musarañas', 'Big Eyes' i 'Noche en el Museo: El secreto del faraón'.

Angelina Jolie dirigeix 'Invencible', un drama èpic sobre la vida d'un pilot de guerra que va sobreviure 47 dies en un rai després que el seu avió s'estavellés en combat.



'Musarañas' és una pel·lícula de terror espanyola dirigida per Juanfer Andrés i Esteban Roel.



'Big Eyes' és l'última obra de Tim Burton. Es tracta d'un drama centrat en la fama d'una pintora dels anys 50 i els problemes legals amb el seu marit, que s'atribueix la seva obra.



'Noche en el Museo: El secreto del faraón' és la tercera part de 'Noche en el Museo', amb Ben Stiller una altra vegada de protagonista. També hi apareixen Owen Wilson i Robin Williams, que va morir a mitjans d'agost.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.