Decapiten la figura del rei negre del pessebre de la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge del pessebre destrossat

Imatge del pessebre destrossat

Dues figures del pessebre de la plaça de Barcelona han aparegut destrossades aquest dissabte al matí. Segons han informat els veïns de la plaça, el rei negre ha estat decapitat i a un dels xais li han tallat les potes.

Les destrosses han tingut lloc aquesta matinada i els veïns ja han retirat les figures trencades. Una de les responsables del pessebre, Rosa Maria Mora, ha afirmat a Cugat.cat que aquests actes són intolerables i, per això, parlaran amb l'Ajuntament per buscar una solució a aquesta problemàtica.

Rosa Maria Mora

Això no es pot permetre, s'ha de fer alguna cosa. Cal posar un vigilant, parlar amb alcaldia i buscar una solució.


De fet, després dels incidents l'Ajuntament ha posat un vigilant des de les 10 de la nit fins a les 8 del matí i ha demanat un nou rei negre a Olot, d'on provenen les figures.

Aquesta no és la primera vegada que el pessebre de la plaça de Barcelona pateix destrosses. Per evitar que desaparegui el Nen Jesús, des de fa uns anys els veïns de la plaça s'enduen la figura cada nit a casa seva. Les figures són propietat dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.