Els Dröpools engeguen una campanya de micromecenatge per gravar un disc


  • Comparteix:

Els Dröpools busquen finançament per al seu tercer disc

Els Dröpools busquen finançament per al seu tercer disc

El grup santcugatenc Els Dröpools ha començat una campanya de micromecenatge per gravar el seu tercer disc. A través de la plataforma Verkami, la formació demana 1.000 euros per enregistrar l'àlbum a un estudi de Tarragona.

El nou disc incorporarà cançons com 'L'hora del papu', 'Morts vivents', 'Extraterrestres' i 'Jordi el guapo', entre d'altres. La formació preveu gravar l'àlbum al març i començar a distribuir-lo a l'abril. També elaborarà un vídeoclip que es podrà veure a partir del maig. Segons el cantant del grup, Claudi Mesalles, l'objectiu de la campanya de micromecenatge és gravar un disc 'de més categoria' que els anteriors.

Claudi Mesalles

Fins ara el que havíem gravat era gairebé sense pressupost. El que volem és gravar i que el resultat tingui més categoria, gravar-ho en un bon estudi i poder fer còpies en CD.


Els Dröpools va néixer el 2011 i, des d'aleshores, ha gravat dos discs que es poden trobar a Internet: 'Oi! Casolà' i 'Per sopar... carn!'. Aquest tercer àlbum serà el primer del grup en format físic i mantindrà l'estil punk-rock que els caracteritza. Els Dröpools està format per Carles Mayol i Jordi Bullich a la guitarra, Jordi Cabrerizo al baix, Jordi Durante a la bateria i Claudi Mesalles a la veu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.