El Duo Mendelssohn recapta fons per Càritas amb un concert benèfic


  • Comparteix:

Oriol Espuny, Gemma Navarra i Jurgen van Win, a Cugat.cat

Oriol Espuny, Gemma Navarra i Jurgen van Win, a Cugat.cat

El Duo Mendelssohn, format pel pianista santcugatenc Oriol Espuny i el violoncelista holandès Jurgen van Win, actua aquest divendres a partir de dos quarts de deu del vespre a la Casa de Cultura, on oferirà sonates i peces d'Scarlatti i Bloch. El concert l'organitza l'escola Fusió, l'entrada té un preu de cinc euros i és benèfic. Tot el que es recapti serà per a Càritas Sant Cugat.

La directora de l'escola Fusió i organitzadora del concert, Gemma Navarra, creu que el públic començarà l'any amb un bon concert ple d'il·lusions i desitjos.

Gemma Navarra

Un any nou representa objectius i il·lusions. Musicalment ens fa molta il·lusió que es pugui fer aquest concert perquè és de nivell molt alt i és per Càritas.


Jurgen van Win és un violoncelista resident a Sant Cugat i professor a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA). Va estudiar violoncel al Conservatori Reial de La Haia i al Conservatori Superior d'Amsterdam. Durant la seva trajectòria ha tocat a diferents orquestres a àmbit mundial i com a solista. El pianista santcugatenc Oriol Espuny ha explicat que se sent un privilegiat per poder tocar al costat de Jurgen van Win.

Oriol Espuny

Ens vam entendre molt bé des del primer moment. Tocar amb ell és un plaer, m'hi sento molt bé. M'ha ajudat molt.


Espuny i Van Win, el Duo Mendelssohn, oferiran una actuació amb sonates del compositor italià del barroc Domenico Scarlatti i peces del compositor americà d'origen jueu Ernest Bloch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.