Obertes les inscripcions al monogràfic 'El ritme a escena' de l'estudi Platea


  • Comparteix:

Cartell del monogràfic 'El ritme a escena' / Foto: Platea

Cartell del monogràfic 'El ritme a escena' / Foto: Platea

El monogràfic 'El ritme a escena' organitzat per l'estudi de formació teatral Platea obre les inscripcions al taller que tindrà lloc aquest dissabte de deu del matí a dues de la tarda a l'Esbart Sant Cugat. L'entrada té un preu de 30 euros i de 25 pels socis de l'Esbart. Les inscripcions per correu electrònic s'han d'enviar a platea.santcugat@gmail.com.

El monogràfic 'El ritme a escena' està dirigit a actors i ballarins per enriquir la tècnica interceptiva. Durant el curs es vol apropar a l'alumne a l'experiència rítmica interna mitjançant del cos i no només les paraules.

L'Estudi Platea té com a objectiu que els seus alumnes puguin treure partit dels beneficis que comporta l'aprenentatge teatral i la seva pràctica. Les professores del taller són la codirectora de l'estudi, Txell Manyoses, i la convidada Anna Llombart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.