'Pessebres amb finestra' tanca la seva 2a edició amb un centenar de visitants


Temes relacionats

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de pessebres de l'Ateneu (23/des/14)

L'Ateneu proposa avui la primera sortida per visitar els pessebres a les llars (23/des/14)

Torna el concurs de pessebres de l'Ateneu (24/nov/14)


  • Comparteix:

Els recorreguts per les representacions participants al concurs 'Pessebres amb finestra' han aplegat en les tres visites organitzades aquest Nadal un centenar de persones. El certamen organitzat i recuperat per l'Ateneu ha sumat en la seva 2a edició 19 pessebres i n'ha distingit tres en les categories per als més innovadors, els tradicionals i els artístics.

L'última d'aquestes rutes ha tingut lloc aquest dissabte amb la participació d'una trentena de persones, que han estat acompanyades en el seu recorregut per música en directe.

Així, aquesta 2a edició de la iniciativa ha aplegat més d'un centenar d'espectadors dels 19 pessebres participants. El director de projectes de l'Ateneu, Toni Ramon, ha qualificat 'èxit' aquesta edició i s'ha mostrat satisfet d'haver recuperat una tradició que s'havia perdut.

Toni Ramon

Aquest és el segon any d'una tradició que s'havia perdut. Vam decidir recuperar-la i vam afegir la ruta dels pessebres, acompanyada de música.


El concurs ha premiat els pessebres en tres categories: el més innovador, fets amb materials reciclats, l'artístic i el tradicional. La guanyadora de la categoria artística, Maria Pahisa, s'ha mostrat molt satisfeta d'haver aconseguit la victòria per segon any consecutiu.

Maria Pahisa

Estem molt contents, perquè ens valoren la feina, però tenim l'alegria de fer-ho bé.


Aquesta activitat s'emmarca al programa de l'Ateneu d'aquest Nadal que ha promogut tallers i activitats tant per a grans com per a petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.