Rekop, Límite i The Stagpies participaran al Dia del Rock de Valldoreix


  • Comparteix:

La banda local Rekop / Foto: Facebook de Rekop

La banda local Rekop / Foto: Facebook de Rekop

La Nau de Cultura de Valldoreix acollirà un Dia del Rock destinat al públic jove el divendres el 23 de gener. La banda local Rekop i les vallesanes Límite i The Stagpies pujaran a l'escenari per interpretar els seus temes en una jornada que també inclourà un racó per fer grafitis i una sessió de 'bumper ball'. L'activitat, que és gratuïta, forma part de les Nits Joves que organitza l'EMD i tindrà lloc de deu del vespre a una de la nit.

Rekop és una banda que interpreta temes de hard rock i rock'n'roll. Límite és un grup procedent de Rubí que se centra en la música rockera urbana. The Stagpies, de la seva banda, aposta per la música alternativa, l'indie rock i el heavy pop i vénen de Cerdanyola.

El vocal de Joventut de l'EMD, Bernat Gisbert, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és fomentar la música local i ajudar aquests grups a trobar espais on poder tocar.

Bernat Gisbert

Pretenem potenciar els grups locals perquè tinguin difusió.


Abans dels concerts, Dinamiks organitzarà diversos tallers per amenitzar l'espera. La intenció és dur a terme una Nit Jove trimestral centrada en un gènere musical diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.