'Frozen: El regne del gel', la proposta d'avui del Cicle de Cinema en Famíla


  • Comparteix:

Cartell amb els personatges del film

Cartell amb els personatges del film

El film d'animació 'Frozen: El regne de gel' és la proposta d'aquest diumenge del Cicle de Cinema en Família. La pel·lícula de Disney explica la història de dues germanes que es retroben. El film es projectarà en català al cinema Cinesa a les dotze del migdia i les entrades tenen un preu de quatre euros.

Guanyadora de dos premis Oscar, el film d'animació explica com el regne d'Arandelle és condemnat a passar un hivern etern per culpa dels poders de la reina. La princesa Anna, la seva germana, acompanyada de Kristoff, un venedor de gel i el seu ren emprenen un viatge èpic a la recerca de la reina Elsa perquè posi fi al hivern que ha creat. Junts, hauran de fer front a temperatures extremes, estranyes criatures i tota mena d'obstacles per salvar el regne

El programador del cicle, Àngel Comas, ha destacat que la producció de Disney basada en el conte de Hans Christian Andersen 'La reina de les neus' és el film més taquiller de la productora nord-americana.

Àngel Comas

És l'adaptació del conte Hans Christian Andersen. Es tracta de la pel·lícula més taquillera de la productora Disney







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.