Representació local, a la votació popular dels Premis Enderrock


Temes relacionats

'Vertebrats', de David Mengual Free Spirits Big Band, premiat per 'Enderrock' ( 6/gen/15)

La santcugatenca Letícia Martín debuta en solitari amb un EP ( 5/des/14)

Albert Solà presenta al SAF el seu nou treball, 'Converses privades' (17/feb/14)


  • Comparteix:

Lulamae Blue, l''alter ego' de la santcugatenca Leticia Martín

Lulamae Blue, l''alter ego' de la santcugatenca Leticia Martín

Lulamae Blue, Saltors, Pearson, Estácio, Albert Solà i David Mengual opten als Premis Enderrock 2015, que han obert la primera ronda de la votació popular fins al 23 de gener a través de Enderrock.cat. Lulamae Blue i Saltors opten en la categoria de millor disc de pop-rock amb 'Un tast' i 'Acústic a Aurha', mentre que Estácio i Albert Solà hi aspiren en l'apartat de millor cançó d'autor per 'Solo y con sombrero' i 'Converses privades'. David Mengual Free Spirits Big Band concursa pel premi a millor disc de jazz amb 'Vertebrats'.

Lulamae Blue, el projecte musical de la santcugatenca Letícia Martín, opta als Premis Enderrock amb el seu primer EP, 'Un tast'. L'àlbum inclou sis temes cantats en castellà, català i portuguès que es caracteritzen per l'estil pop en format acústic.



Els germans Jaume i Oriol Saltor, músics de La Porta dels Somnis, porten al concurs el seu tercer disc instrumental com a Saltors, titulat 'Acústic a Aurha'.



El compositor Benjamín Estácio també participa al concurs amb un nou treball enregistrat amb veus conegudes com Jofre Bardagí, Elena Gadel i Sophia Mel. Un disc produït per David Palau, amb una bona nòmina d'instrumentistes al servei d'un cantautor rocker.



Aquests tres treballs també competeixen en l'apartat de millor portada de disc.

D'altra banda, el cantautor Albert Solà apareix entra la llista de santcugatencs participants amb el seu segon àlbum, 'Converses privades', títol d'una de les cançons que opta a premi en l'apartat de millor cançó d'autor.



David Mengual, que ja té el premi de la crítica d'Enderrock com a millor disc de jazz per 'Vertebrats', també participa a la votació popular amb aquest treball. Les composicions de la David Mengual Free Spirits Big Band comprenen versions originals articulades en sis suites que neixen de la ploma de Toni Vaquer.



A través d'Enderrock.cat es poden escollir els millors discos en la categoria de pop-rock, cançó d'autor, folk-noves músiques, jazz i clàssica. Hi ha més d'una vintena de premis i un nou reconeixement, el millor disc infantil, per a públic familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.