La Comissió de Carnaval espera tancar l'acord amb l'Ajuntament aquesta setmana


Temes relacionats

ERC dóna suport a la Comissió de Carnaval en el desacord amb l'Ajuntament ( 6/des/14)

La CUP fa costat a la Comissió de Carnaval en el desacord amb l'Ajuntament ( 3/des/14)

La Comissió de Carnaval impulsarà una festa pròpia sense l'Ajuntament ( 1/des/14)

La Comissió de Carnaval lamenta la 'improvisació' de l'Ajuntament (26/nov/14)


  • Comparteix:

Edició anterior del Carnaval

Edició anterior del Carnaval

La Comissió de Carnaval espera tancar l'acord amb l'Ajuntament sobre el programa d'activitats de la festa i les seves ubicacions a finals d'aquesta setmana. El principal punt pendent és l'espai del Ball de nit, en unes negociacions que han avançat però que, segons l'organització, cal tancar per no endarrerir més els preparatius.

De moment, la Comissió de Carnaval ha confirmat a Cugat.cat que les activitats tindran lloc principalment el cap de setmana del 14 i 15 de febrer, tot i que algunes propostes començaran alguns dies abans. D'aquesta manera, aquell dissabte serà el torn de l'esmorzar, la cercavila i el Ball de gitanes, que acollirà de nou la plaça d'Octavià. Els més petits agafaran el relleu diumenge amb el Ball de gitanetes. De fet, els assajos dels més petits començaran dissabte vinent i tindran lloc al vestíbul del Teatre-Auditori.

El programa es completa, a més d'algunes novetats que prepara l'organització, amb el pregó, el cercatasques i el Ball de nit. En aquest darrer cas, la Comissió de Carnaval i l'Ajuntament han d'arribar a un acord sobre la seva ubicació, que ha provocat desavinences entre les dues parts. Més enllà de l'acord per a la celebració d'enguany, la membre de la Comissió de Carnaval Esther Madrona ha reclamat un espai polivalent al servei de les entitats.

Esther Madrona

La nostra queixa no era només el fet que a la Comissió de Carnaval se'ns portava amunt i avall. Som un col·lectiu més que reclama un espai polivalent per a qualsevol celebració.


La intenció és poder arribar a un acord aquesta mateixa setmana per poder tancar definitivament el programa. D'aquesta manera, la Comissió descarta, de moment, la possibilitat de tirar endavant una festa amb activitats pròpies i organitzades de manera independent al consistori.

Esther Madrona

Si més no, per a l'edició d'aquest any està descartat. No tindria sentit. Nosaltres reclamem una sèrie de coses i hem de respondre de la mateixa manera.


La Comissió de Carnaval reitera que la seva voluntat és fer una festa per a tothom.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.