La rua dels Tres Tombs tindrà l'hípica Severino com a banderera


Temes relacionats

La rua dels Tres Tombs es cancel·la per primera vegada a la ciutat (31/gen/14)

La pluja obliga a ajornar la rua dels Tres Tombs (19/gen/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Tres Tombs / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu dels Tres Tombs / Foto: Localpres

Els membres de l'hípica Severino repetiran enguany com a banderers de la festivitat de Sant Antoni Abat, després que la pluja obligués a cancel·lar la rua dels Tres Tombs l'any passat. Les celebracions començaran aquest dissabte, dia del patró dels animals, amb la missa i el tradicional esmorzar, i seguiran diumenge amb els Tres Tombs. La Comissió de festes de Sant Antoni Abat calcula que la rua aplegarà una vintena de carros i una important participació de les hípiques.

L'any passat per primera vegada a la ciutat la Comissió de festes de Sant Antoni es va veure obligada a cancel·lar la rua dels Tres Tombs, que s'havia ajornat per la pluja. Davant d'aquesta situació, els membres de l'hípica Severino repetiran com a banderers de la celebració, que torna a la ciutat en el seu format habitual.

Els actes arrencaran dissabte, dia de Sant Antoni Abat, amb la missa d'honor i un esmorzar amb els col·laboradors, les autoritats i membres de l'organització. Diumenge arribarà la rua dels Tres Tombs. El parc de Ramon Barnils serà l'escenari de l'esmorzar de pagès i de la sortida del recorregut a partir d'un quart de dotze del matí. La secretària de la Comissió de festes de Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, ha explicat a Cugat.cat que esperen que la rua dels Tres Tombs aplegui una vintena de carros i una presència significativa de les hípiques de la ciutat.

Rosa Díaz

Mai no sabem exactament quanta gent participarà. A Sant Cugat tenim moltes hípiques i de carros seran entre 15 i 20.


El moment de màxima afluència arribarà a partir del punt del migdia amb la benedicció dels animals, que tindrà lloc a l'avinguda de Francesc Macià, darrere del Monestir. La propietària de l'Hípica Severino, Leire Magunazelaia, ha explicat que estan molt il·lusionats de ser els banderers de la festivitat.

Leire Magunazelaia

Ens fa moltíssima il·lusió, sobretot perquè l'any passat va ploure i ho vam haver de suspendre. Esperem que faci bon temps.


Està Està previst que el recorregut acabi a la plaça de Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.