Últims dies per inscriure's al Ball de Gitanes


Temes relacionats

Les Gitanetes assoleixen un nou rècord de participació amb 29 balladors ( 3/mar/14)

El Ball de Gitanes aplega més dansaires any rere any ( 3/mar/14)


  • Comparteix:

Ball de Gitanes

Ball de Gitanes

Les inscripcions per participar al Ball de Gitanes, que se celebrarà dissabte 14 de febrer dins del Carnaval, es tanquen aquest dimecres. Els assajos, que van començar el novembre passat, tenen lloc els dilluns i els dimecres, de dos quarts de deu a onze de la nit.

També estan previstos dos assajos especials al pavelló, que seran el 2 i el 4 de febrer. Els assajos del 9 i de l'11 es faran a la plaça d'Octavià.

D'altra banda, els assajos del Ball de Gitanetes, la versió del Ball de Gitanes orientada a nens de primària, comencen aquest dissabte i continuaran cada dissabte fins al 31 al vestíbul del Teatre-Auditori. El 7 de febrer està previst un assaig especial a la plaça d'Octavià. L'horari dels assajos és d'onze del matí a dotze del migdia. El Ball de Gitanetes tindrà lloc el diumenge 15 de febrer dins el Carnaval Infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.