L'esperit de Mecano torna a Sant Cugat amb 'La fuerza del destino'


  • Comparteix:

20 aritstes, cinc músics, cinc cantants i 10 ballarins han donat vida al muntatge

20 aritstes, cinc músics, cinc cantants i 10 ballarins han donat vida al muntatge

Les cançons més mítiques de Mecano han tornat a sonar aquest divendres al Teatre-Auditori gràcies a l'espectacle 'La fuerza del destino'. El concert-musical ha combinat la música en directe, la dansa i la interpretació per transportar els espectadors cap a la dècada dels 80. El públic s'ha deixat endur i ha ballat recordant temps passats.



Hi ha cançons que no s'obliden, que formen part de la banda sonora de moltes vides i que traspassen generacions. Un exemple és el repertori de Mecano, que 12 anys després de la dissolució de la banda, encara sustenta molts musicals. 'La fuerza del destino' és un concert-musical que busca la màxima connexió amb l'espectador, i el Teatre-Auditori al complet ha arribat a ballar els temes més enèrgics com 'Vivimos siempre juntos', 'Barco a Venus' i 'La fuerza del destino', la cançó que dóna nom al muntatge. El director de l'espectacle, Pedro Casas, ha explicat a Cugat.cat què aporta aquest musical que no s'hagi vist fins ara.

Pedro Casas

Hem intentat treure el millor que tenien els musicals de Mecano per crear una festa amb els espectadors. 'La fuerza del destino' no és només un musical.


El fil conductor del muntatge és un viatge amb metro on cada una de les parades porta una història i una cançó de Mecano associada. La dansa, la interpretació dels actors i els efectes visuals han transportat els espectadors directament cap a la dècada dels 80, ja que les seves cançons segueixen ben vives. El cantant Edu Morlans, un dels protagonistes del muntatge, ha explicat quin és el secret que aconsegueix que aquestes cançons siguin desitjades encara avui en dia.

Edu Morlans

El secret és que totes les cançons tenen un doble sentit. No moren perquè a cada persona li porten un record diferent.


Després de l'actuació al Teatre-Auditori, el muntatge s'ha pogut veure aquest cap de setmana a Manresa i Viladecans, dins d'una gira que, de moment, no té data final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.