L'arranjament del bosc de Can Gatxet, enllestit d'aquí a un mes


  • Comparteix:

Les obres d'adequació i condicionament del bosc de Can Gatxet, a Mira-sol, finalitzaran abans d'un mes. Així ho ha assegurat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, en una visita d'obres.

L'objectiu de les obres és condicionar els accessos al jardí, millorar l'entorn de la font i l'estany i crear camins que uneixin la part de dalt i de baix del bosc. L'adequació de l'espai s'ha fet eliminant les barreres arquitectòniques, amb la instal·lació de barreres de fusta als accessos i camins interiors.

Ho explica el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

L'objectiu és condicionar els accessos al bosc, millorar l'entorn de l'estany i crear una sèrie de camins que uneixin la part de dalt i de baix.


En la seva visita, Pomar, juntament amb els veïns de la zona, els tècnics municipals i l'empresa adjudicatària Azahar, ha constatat el bon ritme de les obres i ha anunciat la seva finalització en un mes.

Eduard Pomar

Les obres van a bon ritme i segurament en un mes estaran acabades. El veïns de Mira-sol podran gaudir d'aquesta nova zona verda al districte.


El projecte final de la remodelació de l'espai verd ha tingut una inversió total de 265.000 euros. La suma ha estat acordada pels veïns del barri, a través del consell de districte de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.