Kulbik Dance arriba avui al Teatre-Auditori amb el seu nou espectacle 'Camins'


  • Comparteix:

Membres de la companyia de ball Kulbik / Foto: Kulbik Dance

Membres de la companyia de ball Kulbik / Foto: Kulbik Dance

La companyia de dansa urbana Kulbik torna a l'escenari del Teatre-Auditori amb un nou espectacle. 'Camins' se centra en l'evolució humana i la defensa del medi ambient com a principals elements de l'espectacle. L'actuació d'aquest diumenge començarà a les set del vespre i té un preu de 14 euros.

'Camins', el nou espectacle de la companyia de dansa urbana Kulbik, proposa un viatge pel temps i l'espai amb la imaginació com a únic aliat. Aquest camí és farcit de metàfores sobre la condició humana i la seva evolució, que fa que milers de persones visquin en el suposat estat del benestar a costa dels recursos de la terra.

Kulbik, dirigida pel florestà Kanga Valls, aposta per la fusió del hip-hop amb la música electrònica, el blues, el jazz, el funk i el reggae, a partir de les tècniques més rellevants de l'street dance, com el popping, l'animation, el locking i el hype; així com altres disciplines de la dansa contemporània, la poesia i el mim. Tot plegat fa d'aquesta fusió l'essència de la jove companyia, com ha explicat el mateix Valls al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Kanga Valls

La dansa clàssica és una bona base per als joves per agafar més forma física, sentit de l'estabilitat i consciència corporal que ajuda a nodrir la pràctica de nous estils.


Kanga Valls ha destacat la personalitat de la seva companyia enfront d'altres del mateix gènere perquè aposten per 'explicar històries amb sentit'.

Kanga Valls

El punt més fort de Kulbik és que expliquem històries que tenen sentit i tenim una personalitat a l'hora de crear que no es troba en altres formacions.


Kulbik Dance, que va ser fundada el 2010 per integrants de Catalunya, Andalusia i València, va ser guanyadora del concurs televisiu 'Tú sí que vales' el 2011.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.