La Casa Cultural Àrab comparteix 'El llegat profètic de Muhàmmad'


  • Comparteix:

La conferència de la Casa Cultural Àrab tindrà lloc dissabte de la setmana que ve a les sis de la tarda

La conferència de la Casa Cultural Àrab tindrà lloc dissabte de la setmana que ve a les sis de la tarda

La Casa Cultural Àrab de Sant Cugat organitza una conferència titulada 'El llegat profètic de Muhàmmad' dissabte de la setmana vinent a la Casa de Cultura. Intervindran a l'acte l'imam de la mesquita de Sant Cugat, Yassine Laghmich, el tècnic de gestió de la diversitat religiosa Mustapha Aoulad Sellam i el professor d'estudis àrabs i islàmics de la Universitat de Barcelona (UB) Marc Oliveras.

Els ponents de la conferència abordaran i explicaran el llegat profètic de Muhàmmad i els seus ensenyaments, recollits al llibre sagrat de l'Alcorà. Els convidats són:

- Yassine Laghmich: és l'imam de la mesquita de Sant Cugat i integrador social. Està diplomat en Ciències de l'Islam i Principis Democràtics per l'UNED.

- Mustapha Aoulad Sellam: és tècnic en gestió de la diversitat religiosa i té un màster en anàlisi i intervenció en conflictes socials.

- Marc Oliveras: és professor associat del departament d'estudis àrabs i islàmics de la Universitat de Barcelona i en el departament de llengua àrab de l'Escola Oficial d'Idiomes de Drassanes. És mediador cultural i fa d'intèrpret per als jutjats i els Mossos d'Esquadra de Girona.

La conferència començarà a les sis de la tarda, a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.