'Apropa Cultura' proposa espectacles a col·lectius en risc d'exclusió social


  • Comparteix:

Pep Tugues i Susanna Pellicer durant la roda de premsa / Foto: Localpres

Pep Tugues i Susanna Pellicer durant la roda de premsa / Foto: Localpres

Les entitats de la ciutat que treballen amb col·lectius amb risc d'exclusió social podran gaudir d'una vintena d'espectacles de la programació del Teatre-Auditori d'aquest primer trimestre de l'any. Aquestes propostes formen part del programa 'Apropa Cultura', que per quart any consecutiu repeteix a la nostra ciutat amb la voluntat de facilitar l'accés a la cultura a col·lectius que tenen dificultats per fer-ho.

La iniciativa recomana diversos espectacles que es poden adaptar als gustos d'aquests col·lectius i ofereix entrades a preu reduït. Aquest divendres s'ha fet la presentació de la vintena d'obres que es podran veure de febrer a maig a l'equipament santcugatenc i el seu director, Pep Tugues, ha comentat les característiques de cada muntatge perquè els responsables de les associacions puguin triar a quins assisteixen.

A la presentació, hi ha assistit la tinenta d'alcalde de Serveis Socials, Susanna Pellicer, que ha volgut destacar els beneficis de l''Apropa Cultura' per a aquestes persones.

Susanna Pellicer

Valorem el programa 'Apropa' perquè ajuda persones amb risc d'exclusió social.


A la trobada d'aquest divendres hi han participat diversos representants d'entitats de la ciutat que han intercanviat opinions amb els responsables del Teatre-Auditori sobre l''Apropa Cultura' i han fet propostes per millorar el funcionament d'aquest servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.