David Mengual Free Spirits Big Band, a la segona volta dels Premis Enderrock


Temes relacionats

Representació local, a la votació popular dels Premis Enderrock (12/gen/15)


  • Comparteix:

La David Mengual Free Spirits Big Band en una actuació a Vic / Foto: Festival Jazz Vic

La David Mengual Free Spirits Big Band en una actuació a Vic / Foto: Festival Jazz Vic

La David Mengual Free Spirits Big Band, formació liderada pel santcugatenc David Mengual, ha passat a la segona ronda dels Premis Enderrock 2015. Els resultats de la primera volta s'han donat a conèixer aquest dimarts. Les votacions per aquesta segona classificació, que es fan des de la web de la revista, finalitzen el 10 de febrer.

Les composicions del disc 'Vertebrats' comprenen versions originals articulades en sis suites que neixen de la ploma de Toni Vaquer, i que interactuen amb la dansa i la coreografia de Juliette Louste.

En aquesta segona volta, Txarango lidera la votació amb 10 nominacions en les diferents categories, seguit d'Els Amics de les Arts, amb vuit nominacions, i Cesk Freixas i The Crab Apples, classificats en sis categories.

En la mateixa categoria que la formació de David Mengual, hi ha Joan Chamorro, amb 'La màgia de la veu', i Joan Margarit & Carles Margarit, amb 'No era lluny ni difícil'.

A les portes de la segona ronda de votacions s'han quedat els santcugatencs Lulamae Blue, Saltors, Pearson, Estácio i Albert Solà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.