Dues exposicions tanquen les activitats de l'Any Pere Formiguera al març


Temes relacionats

La 14a Nit de l'Art es marca el repte de captar més visitants de fora (27/mai/14)

L'Any Pere Formiguera arrenca amb un emotiu homenatge i una exposició (11/mai/14)


  • Comparteix:

Una de les exposicions anteriors de l'Any Pere Formiguera

Una de les exposicions anteriors de l'Any Pere Formiguera

Les exposicions 'Pere Formiguera. Ars Photographica' i 'Pere Formiguera. Comissariats i col·laboracions' tanquen el cicle d'activitats que han reflexionat sobre la figura del fotògraf i artista Pere Formiguera en l'any commemoratiu que li ha dedicat la ciutat. Les dues mostres es podran visitar a partir del 4 de març; la primera s'ubicarà al Centre d'Art Maristany i la segona al vestíbul de l'ajuntament.

David Balsells i Chantal Grande ofereixen la visió més íntima de l'artista a la mostra 'Pere Formiguera. Ars Photographica', que es podrà visitar fins al 29 de juny. L'obra fa un recorregut per les creacions més importants del fotògraf santcugatenc mostrant la seva originalitat i renovació de la fotografia tot posant l'accent en les seves vivències.

El mateix dia s'inaugurarà 'Pere Formiguera. Comissariats i col·laboracions' on es mostrarà una selecció de les obres que va fer Formiguera com a comissari per encàrrec de l'Ajuntament. La mostra porta fotografies d'Humberto Rivas, Martí Llorens i Kim Manresa. L'obra es completa amb part del procés creatiu que va dur a terme l'artista amb Gemma Molera i la sèrie 'Pedres'. La mostra es podrà visitar fins al 12 d'abril.

Al llarg de l'any passat la ciutat, dins l''Any Formiguera', ha retut a l'artista diversos homenatges. L'últim de la mà d'els alumnes d'Entretallers que van plasmar amb els seus treballs l'essència del fotògraf en una exposició al Claustró del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.