Sant Cugat amplia els espais culturals municipals amb el Centre d'Art Maristany


Temes relacionats

Nous espais, cicles musicals i teatrals i 'lindy hop', a l'oferta de la XCCP (28/gen/15)

Dues exposicions tanquen les activitats de l'Any Pere Formiguera al març (28/gen/15)


  • Comparteix:

Espai que acollirà el Centre d'Art Maristany

Espai que acollirà el Centre d'Art Maristany

Sant Cugat disposarà d'un nou espai cultural, el Centre d'Art Maristany, que s'ubicarà a la cantonada dels carrers d'Àngel Guimerà i Villà. El consistori ha llogat aquest local de dos pisos, on fa uns anys es trobava la botiga Adolfo Domínguez, per encabir activitats artístiques i, sobretot, exposicions. El Centre d'Art Maristany s'incorpora a la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

ESCOLTA-HO

El local que ha llogat l'Ajuntament té dos pisos, que sumen uns 850 metres quadrats. El Centre d'Art Maristany, ubicat al costat de l'edifici catalogat de la Casa Maristany -on hi ha el Viena- serà un espai que acollirà activitats relacionades amb disciplines artístiques amb una especial atenció a les exposicions. De fet, una vegada s'hagi inaugurat, l'espai acollirà tres mostres, dues d'elles com a cloenda de l'Any Formiguera, a partir del 4 de març.

L'arribada d'aquest nou espai suposa l'ampliació dels equipaments que integren la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

A l'últim ple municipal, al torn de precs i preguntes, la CUP va demanar al regidor de Cultura, Xavier Escura, que fes ja una presentació pública de projecte. L'Ajuntament parlarà del Centre d'Art Maristany el 9 de febrer, a la una del migdia al Bar MUT del Casal Torreblanca, en la roda de premsa per presentar la nova programació de la XCCP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.