El Vintage Fest i dos concerts arriben avui al Mercantic


  • Comparteix:

El Mercantic celebra el Vintage Fest el primer cap de setmana de cada mes / Foto: El Siglo

El Mercantic celebra el Vintage Fest el primer cap de setmana de cada mes / Foto: El Siglo

El Vintage Fest arriba al Mercantic aquest dissabte, de deu del matí a vuit del vespre, i aquest diumenge, de nou del matí a tres de la tarda. A més, la David Mengual Free Spirits Big Band ofereix un assaig obert a El Siglo a dos quarts d'una del migdia. Six in Town actuarà al Cafè Belgrado a dos quarts de dotze de la nit.

Vintage Fest
En aquesta activitat, que té lloc el primer cap de setmana de cada mes, és possible adquirir una antiguitat en les mateixes condicions que un brocanter. Al Vintage Fest es pot adquirir una antiguitat, procedent de desembrossar cases, pisos i fàbriques.

Assaig obert: David Mengual Free Spirits Big Band
La formació del santcugatenc David Mengual, nominada als Enderrock 2015 en la categoria de millor disc de jazz pel seu treball 'Vertebrats', ofereix a dos quarts d'una del migdia un assaig obert al Siglo amb servei de barra.

Six In Town al Cafè Belgrado
Els Six In Town tornen a portar el seu Rockabilly i Rock'n'roll al Cafè Belgrado amb entrada gratuïta. La formació ofereix amb les seves actuacions un viatge als anys 50 i 60.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.