'Bob esponja' i 'Foxcatcher', principals estrenes als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell oficial de la pel·lícula 'Foxcatcher'

Cartell oficial de la pel·lícula 'Foxcatcher'

'Bob Esponja: Un heroi fora de l'aigua' i 'Foxcatcher' són les principals estrenes de la setmana a les cartelleres de Sant Cugat. Els films es podran veure tant a Cinesa, en català i en versió original subtitulada, com a Yelmo, doblada al castellà. El Yelmo també estrena 'The interview' i 'El destino de Júpiter'.

'Bob Esponja: Un heroi fora de l'aigua'
L'argument de la segona entrega de la pel·lícula basada en la sèrie infantil 'Bob Esponja' gira entorn d'aquest personatge i els seus amics, que en aquesta ocasió s'endinsen en una aventura per trobar una recepta robada. Això portarà els personatges a la dimensió humana, on s'han d'enfrontar a tot tipus de reptes. El film es pot veure a les quatre de la tarda en català i a dos quarts de nou del vespre en versió original subtitulada a Cinesa i en Català a Yelmo.



'Foxcatcher'
És el drama biogràfic del medallista d'or Mark Schultz que mostra la trajectòria del jove esportista i del seu paranoic i esquizofrènic entrenador, John du Pont, que s'encarrega de preparar l'equip olímpic dels Estats Units d'aquest esport. El film està nominat a cinc Òscars i ha estat premiat al Festival de Cannes de 2014 a la categoria de millor director.


'The Interview'
La polèmica pel·lícula 'The Interview' és una comèdia política i d'acció que narra la història de dos periodistes a qui la CIA ha encarregat la missió d'assassinar el líder suprem de la República Democràtica Popular de Corea, Kim Jong-Un, aprofitant que l'han d'entrevistar.



'El destino de Júpiter'
Aquest film es pot veure en tres dimensions i narra la història de Júpiter Jones, una immigrant russa desafortunada que treballa netejant per guanyar-se la vida. Aleshores, coneixa el Caine, un guerrer interplanetari que té la missió de matar Júpiter, que podria ser la pròxima líder de l'univers.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.