Els Geganters i el Grup Mediterrània se sumen a la festa de Santa Eulàlia


  • Comparteix:

Els Geganters de Sant Cugat han participat a la festa de  Santa Eulàlia / Foto: Geganters de Sant Cugat

Els Geganters de Sant Cugat han participat a la festa de Santa Eulàlia / Foto: Geganters de Sant Cugat

Els Geganters de Sant Cugat i el Grup Mediterrània han participat aquest cap de setmana a la Festa Major d'Hivern de Barcelona. La colla gegantera ha format part aquest dissabte d'una trobada de gegantons amb més de 40 grups infantils entre colles i escoles. De la seva banda, el Grup Mediterrània ha ofert una actuació aquest diumenge a la plaça de Sant Jaume.

Les dues entitats culturals santcugatenques s'han sumat, així, a la Festa Major d'Hivern de Barcelona, dedicada a Santa Eulàlia. Aquesta és una de les dues sortides anuals dels Geganters de Sant Cugat en les quals els infants són els protagonistes amb els gegantons.

En aquest sentit, el cap de colla dels Geganters, Ramon Bruguera, ha assegurat que la sortida ha anat molt bé, tot i que només han pogut portar la Salut, un dels dos gegantons santcugatencs.

Ramon Bruguera

Al nostre calendari hi ha dues sortides en les quals els infants són els protagonistes: la de Santa Eulàlia i la de l'Aplec de la Salut. Desfilar per la Rambla ha estat molt bé. El temps ha acompanyat i els nens s'ho han passat molt bé.


El Grup Mediterrània ha agafat el relleu aquest diumenge. L'agrupació ha format part d'una mostra de dansa folklòrica infantil a la plaça de Sant Jaume. Grups d'infants des dels tres fins als 16 anys han dansat juntament amb l'esbart Gaudí i Maragall, de Barcelona, i amb el conjunt igualadí Bitrac Dansa. La monitora de l'escola infantil del Grup Mediterrània, Marta Manyosa, ha explicat que amb aquesta actuació es poden donar a conèixer, ja que aquesta és la primera vegada que participen a la festa.

Marta Manyosa

És una actuació que ens fa molta il·lusió participar-hi. Mai abans hi havíem format part. Podrem fer una actuació conjunta amb altres esbarts.


La Festa Major de Santa Eulàlia acaba aquest dijous. Durant tot el cap de setmana, Barcelona s'ha omplert de cultura popular amb correfocs, cercaviles i actuacions castelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.